teisipäev, 23. mai 2023

Muusikaga kevadesse

Sel kevadel oli mitmeid toredaid esinemisi nii koolis kui    teistes kaunites paikades.

Kontserdiga Suur Pauk vol II tõid taas toreda loeng- sarja muusikaloost ja pillide kujunemisest toredad muusikamehed Eesti Kontserdist. Publik haarati  kaasa nii ise pillimängu proovides ja ka lauldes.

Mudilaskoor ja lastekoor on olnud ülitublid ja omandasid sel aastal nõudliku repertuaari ja nüüd oli tore oma kava laulda. 

Ühisel koorimuusikakontserdil “Jälle on kevad”, mis toimus Olustvere lossis, astusid üles 4. klassi plaatpilliansambel, Laura Vainola plokkflöödil ja mudilaskoor, lastekoor ja segakoor Lehola. Kontsert toimus Olustvere lossis. 



Emadepäevakontsert Olustvere Seltsimajas läks täissaalile. 

Meeleolukal kevadpeol koolimajas astusid üles muusikaringi kitarristid, tantsuringi noorem ja vanem rühm, mudilas- ja lastekoor. Humoorikaid sketše vahepaladena esitasid Susi, Piia ja Marleen. Naljakad ent õpetlikud “vanasõnad tänapäeva võtmes” olid nad ise lühinäidenditeks kokku kirjutanud. Menukas lastevanemate kevadkohvik oli taas rikkaliku tootevaliku all lookas. Kohviku tulu läheb laste heaks. Palju tänu eestvedajale Sandrale ja kõigile kaasalööjatele!






























 Need on traditsioonid, mille katkemist ei soovi keegi! Selleks palju jõudu, lennukaid ideid ja koostegutsemise lusti nii lastevanematele, õpetajatele ja eelkõige meie õpilastele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar