esmaspäev, 13. mai 2024

9.klassi lõpureis Rootsi

Sel aastal käisid üheksandikud kaua planeeritud lõpureisil Rootsis. 

Enne laeva peale minekut oli Nautica keskuses natuke vaba aega. Mõned käisid söömas, mõned osturetkel ja osad lõid lihtsalt aega surnuks. D-terminalis nägime vahvaid soomlasi, kes viisid kodumaale alkoholi. Kahjuks kukkus sommil kott maha ja alks läks katki 🥲.  

Laeva peale jõudes läksid kõik oma kajutitesse ja kohe, kui poed lahti tehti, algas ostuhullus. Õhtul käisid kõik lavasõud nautimas. Esimene päev oli olnud nii väsitav, et  osad magasid juba kell kaksteist. Teistel energiat veel jätkus ja mängiti kaarte. Kella kaheks olid kõik juba oma kajutites ja magasid.

Järgmisel päeval söödi rikkalikku hommikusööki Rootsi lauas. Kui laev Rootsi jõudis hakkas kõva talla andmine pihta. Käisime ära kuningalossi juures, külastasime ostukeskust ja nautisime kauneid Rootsi tänavaid. Tagasi sadama juurde sõideti metrooga, see oli üks huvitav kogemus 🤪.

Laeva peal ootas meid taas üks maitseteküllane toidukord. Söödi nii, et vähe polnud. Kui kõhud punnis ja silmad rasked, mindi puhkama. Hilisõhtul külastati taas poode ja showsaali. Kuna kogu klass ei saanud ühele tekile kajuteid, külastasid osad ka teiste kajuteid. Seal kohtuti huvitavate inimestega, kes ei olnud eriti meeldivad. Aga sellest ei lastud end häirida ja õhtust võeti viimast. Lõpuks langesid ka tugevamad ja mindi magama. 

Viimasel hommikul olid kõik väga väsinud. Agaramad käisid veel ka poodides. Kui laev Eestimaale jõudis kimati ruttu rongijaama. Rongis lasid mõned ka silma looja 😴. Kokkuvõttes oli reis tore ja meeldiv ja lahe ja väga cool 😎.


                                                                                  9.klass


























Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar